Ons Team

Welkom bij Nano Iron Ribbon, een stichting voor onderzoek geleid door Prof. dr. Jelle Barentsz. Als gerenommeerd radioloog zet hij zich in om kanker en andere ziektes te bestrijden met behulp van beeldtechnologieƫn. Ontdek wie de mensen zijn die zich achter Stichting Nano Iron Ribbon bevinden en hun passie om de medische wereld te verbeteren.

Prof Dr Jelle Barentsz


Radioloog, lid Academia Europaea, Voorzitter van de Stichting, Hij bestrijdt ziektes, vooral kanker, met medische beeldvorming. Barentsz bedenkt, valideert en implementeert vernieuwingen in Medical Imaging, zowel op het gebied van ijzercontrastmiddelen als nano-batterijen.

Dr. Thomas Hambrock


Wetenschapper en radioloog, Secretaris van de Stichting. Zijn focus ligt op het snel toepassen van nieuwe beeldvormingstechnieken in de medische zorg, met bijzondere aandacht voor klinische oncologische MRI-beeldvorming met ijzercontrastmiddelen.

Dr. Rob Maes


Wetenschapper en radioloog in ruste, Penningmeester van de Stichting. Zijn focus ligt op het (mee) ontwikkelen van de bio-batterij. Gepromoveerd op experimentele contrastmiddelen voor MRI. ( Berlijn 2009).

Mw. Carin Janssen, MBA


Uitvinder en CEO van Enzyme-Energy. Met een achtergrond in kunstacademie schilderen en beeldhouwen. Zij bedenkt innovaties, zoals de bio-batterij, met als doel een positieve impact achter te laten voor de samenleving en onze planeet.

Contact